Przepis na Pstrąg z grilla w
SKŁADNIKI DO PSTRĄG Z GRILLA co to jest
Gotowanie Pstrąg z grilla w liściach kapusty. Składniki do sztuka ok. 30 dag) • 2 cebule • 1.

Jak ugotować Pstrąg z grilla w liściach kapusty

Definicja PSTRĄG Z GRILLA W LIŚCIACH KAPUSTY: SKŁADNIKI: • 4 sprawione pstragi lub makrele (sztuka ok. 30 dag) • 2 cebule • 1 cytryna • 2 pomidory • 4 zabki czosnku • 4 duze liscie kapusty wloskiej • 4 lyzki masla • 4 galazki natki • oliwa • kawalek swiezego imbiru (ok. 5 cm) • sol • pieprz WYKONANIE: 1. Pstragi umyc, osuszyc, natrzec w srodku i na zewnatrz sola oraz pieprzem. Imbir i zabki czosnku obrac, drobno posiekac, wlozyc do wnetrza ryb. Pstragi odstawic pod przykryciem do lodowki na 30 min. 2. Obrane cebule, umyte pomidory i cytryne pokroic w plasterki, nafaszerowac nimi pstragi. Dodac wiorki masla i galazki natki. Ryby posmarowac oliwa. 3. Liscie kapusty sparzyc. Owinac nimi pstragi i zawinac w folie aluminiowa natluszczona oliwa. Piec ok. 30 min. W polowie grillowania przelozyc na druga strone.

Czym jest Pstrąg z grilla w liściach znaczenie w Słownik P .