Przepis na PSTRĄG Z ŁOSOSIEM
SKŁADNIKI DO PSTRĄG Z ŁOSOSIEM co to jest
Gotowanie PSTRĄG Z ŁOSOSIEM. Składniki do dag łososia • oliwa z oliwek • przyprawa garam masala •.

Jak ugotować PSTRĄG Z ŁOSOSIEM

Definicja PSTRĄG Z ŁOSOSIEM: Składniki • 1 duży pstrag (ok. 35-40 dag) • 20 dag łososia • oliwa z oliwek • przyprawa garam masala • sól, pieprz, koperek (może być suszony) • sok z cytryny • por lub szczypior do wiazania Etapy przygotowania Dużego pstraga sprawić i pokroić w dzwonka. W rondlu rozgrzać ok. 2-3 łyżki oliwy i rozpuscić w niej 1 łyżeczkę przyprawy garam masala, tak aby powstała gęsta ciecz. Po ostygnięciu przyprawy, polać nia dzwonka z pstraga i odstawić na kilkanaście minut. Łososia pokroić w kawałki takej wielkości, aby zmieściły się w środek każdego dzwonka i zamarynować w marynacie z oliwy, cytryny, soli, pieprzy i posiekanego koperku. Umieścić łososia w dzwonkach i ostrożnie zwiazać porem lub szczypiorem. Delikatnie przełożyć na patelnie albo na grill i piec ok.10 minut

Czym jest PSTRĄG Z ŁOSOSIEM znaczenie w Słownik P .