Przepis na Pstrąg z ogórkiem
SKŁADNIKI DO PSTRĄG Z co to jest
Gotowanie Pstrąg z ogórkiem i rzeżuchą. Składniki do słodkiej śmietany biały pieprz szczypta.

Jak ugotować Pstrąg z ogórkiem i rzeżuchą

Definicja PSTRĄG Z OGÓRKIEM I RZEŻUCHĄ: SKŁADNIKI: 2 długie ogórki sól pół szklanki słodkiej śmietany biały pieprz szczypta pieprzu cayenne sok z jednej cytryny 2 wędzone pstrągi 2 pojemniki rzeżuchy WYKONANIE: Jednego ogórka obrać, przepołowić wzdłuż, wybrać pestki. Śmietanę ubić na sztywno. Ogórka zmiksować, posolić, przetrzeć przez sitko do śmietany, dokładnie wymieszać. Doprawić pieprzem i sokiem z cytryny do smaku. Drugiego ogórka obrać, pokroić w cienkie plasterki i zmieszać ze śmietaną. Pstrągi obrać ze skóry i usunąć ości, następnie pokroić w niewielkie romby i zmieszać z ogórkami. Posypać dokładnie opłukaną rzeżuchą.

Czym jest Pstrąg z ogórkiem i rzeżuchą znaczenie w Słownik P .