Przepis na Pstrągi gotowane w
SKŁADNIKI DO PSTRĄGI GOTOWANE co to jest
Gotowanie Pstrągi gotowane w warzywach. Składniki do 25 dag włoszczyzna - dwie marchewki, dwie.

Jak ugotować Pstrągi gotowane w warzywach

Definicja PSTRĄGI GOTOWANE W WARZYWACH: Składniki dla 2 osób: po pstrągu na osobę - około 25 dag włoszczyzna - dwie marchewki, dwie pietruszki, pół średniej wielkości selera 4 kuleczki ziela angielskiego liść laurowy 5 ziarenek czarnego pieprzu 2 jajka ugotowane na twardo dwie czubate łyżki masła posiekana natka pietruszki sól pieprz Wykonanie: Ugotować wywar. Pstrągi dokładnie umyć i wypatroszyć. Do gotującego się wywaru włozyć ryby i gotować na najmniejszym ogniu ok. 10 minut. Kiedy ryba gotuje się, ugotowane na twardo jajka posiekac drobno. Podobnie z natką pietruszki. Jajka i pietruszkę wymieszać. Ryby bardzo delikatnie wyjać na talerze. Na każdej położyć kawałek masła (można się obejść bez tego) i posypać porcją jajek z natką. pstrąg 200 g to ok 115 kcal + jajko i pietruszka 85 kcal

Czym jest Pstrągi gotowane w warzywach znaczenie w Słownik P .