Przepis na Pstrągi w migdałach
SKŁADNIKI DO PSTRĄGI W co to jest
Gotowanie Pstrągi w migdałach. Składniki do obranych migdałów4 łyżki mąki4 łyżki oliwy4 łyżki.

Jak ugotować Pstrągi w migdałach

Definicja PSTRĄGI W MIGDAŁACH: 4 sprawione pstr?gi (po ok. 30 dag)
10 dag obranych migdałów
4 łyżki mąki
4 łyżki oliwy
4 łyżki masła
sok z cytryny
zielona pietruszka
sól, pieprz

Pstr?gi natrzeć pieprzem, solą, skropić sokiem cytrynowym, obtoczyć w m?ce. Smażyć 3 min., wrzucić zarumienione na patelni migdały, smażyć 7 min. Ryby ułożyć na półmisku, posypać natką. Do tłuszczu ze smażenia z migdałami dodać masło i 2 łyżki soku cytrynowego, podgrzać. Sosem polać pstr?gi.

Czym jest Pstrągi w migdałach znaczenie w Słownik P .