Przepis na Pulchny krem na
SKŁADNIKI DO PULCHNY KREM NA co to jest
Gotowanie Pulchny krem na biszkopt. Składniki do kremówki) • 2 paczki wiórek lub orzechów (włoskich.

Jak ugotować Pulchny krem na biszkopt

Definicja PULCHNY KREM NA BISZKOPT: Składniki • 3 białe czekolady • 3 śmietany 30% (kremówki) • 2 paczki wiórek lub orzechów (włoskich, laskowych, pistacjowych ) • 3 śnieżki     Etapy przygotowania 1. Wlać śmietanke do rondelka, wrzucić rozdrobnioną czekoladę, wstawić na ogień i rozpuścić czekoladę, ale tak aby śmietanka nie gotowała się. Ostudzić 2. Wsypać do śmietanki śnieżki i ubić na sztywno. Połączyć z wiórkami lub orzechami. 3. Jeśli chcemy aby krem był biały dodajemy białą czekoladę, jeśli ma być ciemny można dodać czekoladę mleczną lub gorzką. Wg upodobania.

Czym jest Pulchny krem na biszkopt znaczenie w Słownik P .