Przepis na Ragout grzybowe
SKŁADNIKI DO RAGOUT GRZYBOWE co to jest
Gotowanie Ragout grzybowe. Składniki do olejuszkl. wywaru z warzywpęczek natki pietruszkipęczek.

Jak ugotować Ragout grzybowe

Definicja RAGOUT GRZYBOWE: 15 dag makaronu
70 dag pieczarek
3 cebule
2 łyżki oleju
szkl. wywaru z warzyw
pęczek natki pietruszki
pęczek szczypiorku
30 dag groszku
2 łyżki mąki
3 łyżki jogurtu
pieprz Makaron ugotować, pieczarki umyć, pokroić. Cebulę zeszklić na oleju. Dodać pieczarki, smażyć do odparowania płynu. Wlać wywar i dusić pod przykryciem 5 min. Posiekać zieleninę. Groszek dodać do grzybów. Sos zagę?cić m?ką i zagotować. Dodać przyprawy i zieleninę. Podawać jogurtem i makaronem.

Czym jest Ragout grzybowe znaczenie w Słownik R .