Przepis na Rolady z boczku i
SKŁADNIKI DO ROLADY Z BOCZKU co to jest
Gotowanie Rolady z boczku i owoców. Składniki do puszki 6 suszonych śliwek bez pestek 4 łyżki rumu.

Jak ugotować Rolady z boczku i owoców

Definicja ROLADY Z BOCZKU I OWOCÓW: Składniki: 1 brzoskwinia 2 plastry ananasa z puszki 6 suszonych śliwek bez pestek 4 łyżki rumu 1/2 szklanki soku pomarańczowego] 18 cienkich plasterków boczku 200 ml pikantnego keczupu 1 łyżeczka posiekanej kolendry Wykonanie: Brzoskwinię sparzyć wrzątkiem, ściągnąć skórkę, usunąć pestkę. Każdą połówkę pokroić na 3 cząstki. Krążki ananasa pokroić na duże kawałki. Wszystkie owoce ułożyć w głębokim półmisku. Sok pomarańczowy wymieszać z rumem, skropić owoce. Przykryć, odstawić na godzinę. Boczek pokroić na połówki. Owoce osączyć z marynaty, każdą cząstkę owinąć kawałkiem boczku. Obsmażyć na suchej, teflonowej patelni na średnim ogniu, aż boczek będzie chrupiący. Marynatę z owoców wymieszać z keczupem, dodać kolendrę.

Czym jest Rolady z boczku i owoców znaczenie w Słownik R .