Przepis na Rożki z szynki
SKŁADNIKI DO ROŻKI Z SZYNKI co to jest
Gotowanie Rożki z szynki. Składniki do selera naciowego150 g sera pleśniowego np. rokpola 1.

Jak ugotować Rożki z szynki

Definicja ROŻKI Z SZYNKI: Składniki Przepis 4 plastry szynki,
1 łodyga selera naciowego
150 g sera pleśniowego np. rokpola
1 łyżeczka posiekanych i kilka całych
orzechów laskowych   Seler umyć. Łodygę i nać drobno pokroić. Ser rozdrobnić widelcem. Dodać łodygę, 1/2 naci i posiekane orzechy, wymieszać. Nadzienie serowe podzielić na 4 czę?ci. Na każdym plasterku szynki ułożyć porcję masy serowej, zwinąć w rożek. Rożki ułożyć na talerzu. Udekorować odłożoną naci? selera i całymi orzechami laskowymi.

Czym jest Rożki z szynki znaczenie w Słownik R .