Przepis na Ruloniki z dorsza
SKŁADNIKI DO RULONIKI Z co to jest
Gotowanie Ruloniki z dorsza z oliwkami. Składniki do czarne oliwki • Ser feta • Przyprawy • Jogurt.

Jak ugotować Ruloniki z dorsza z oliwkami

Definicja RULONIKI Z DORSZA Z OLIWKAMI: SKŁADNIKI: • Filet z dorsza • Zielone i/ lub czarne oliwki • Ser feta • Przyprawy • Jogurt 0% • Sałata WYKONANIE: 1. Przekrajamy wzdłuż filet z dorsza. Przyprawiamy pieprzem i przyprawą do ryb, bądź czymkolwiek chcemy. Na połówki kładziemy po kilka plasterków oliwek i odrobinę sera feta. 2. Zwijamy w rulony i spinamy wykałaczką. Umieszczamy w piekarniku na 15 minut, temperatura 200 stopni. 3. Przygotowujemy sos jogurtowy: jogurt beztłuszczowy, odrobina gałki muszkatałowej, ew. kropla cytryny. 4. Podajemy z sałatą.

Czym jest Ruloniki z dorsza z oliwkami znaczenie w Słownik R .