Przepis na Sałatka mięsna po
SKŁADNIKI DO SAŁATKA MIĘSNA co to jest
Gotowanie Sałatka mięsna po wiedeńsku. Składniki do peklowanego gotowanego ozora wołowego 15 dkg.

Jak ugotować Sałatka mięsna po wiedeńsku

Definicja SAŁATKA MIĘSNA PO WIEDEŃSKU: Składniki Przepis 40 dkg pieczeni wołowej 15 dkg peklowanego gotowanego ozora wołowego 15 dkg gotowanej szynki 2 kwaśne jabłka 4 konserwowe ogórki 2 ugotowane na twardo jajka 100 ml majonezu 1 łyżeczka ostrej musztardy 2 łyżki soku z cytryny 1 łyżka posiekanego szczypiorku sól i pieprz do smaku Wołowinę, ozór, szynkę, jabłka, ogórki i ugotowane na twardo jajka pokroić w drobną kostkę. Wymieszać z majonezem, musztard?, posiekanym szczypiorkiem i sokiem z cytryny. Posolić i popieprzyć. Wszystko dokładnie wymieszać. Podawać z białym pieczywem.

Czym jest Sałatka mięsna po wiedeńsku znaczenie w Słownik S .