Przepis na Sałatka z kuchni
SKŁADNIKI DO SAŁATKA Z KUCHNI co to jest
Gotowanie Sałatka z kuchni żydowskiej. Składniki do dużych ugotowanych, ostudzonych ziemniaków,3.

Jak ugotować Sałatka z kuchni żydowskiej

Definicja SAŁATKA Z KUCHNI ŻYDOWSKIEJ: Składniki Przepis 1 por ( w miare duzy),
pięć dużych ugotowanych, ostudzonych ziemniaków,
3 ząbki czosnku,
5 średnich ogórków kiszonych,
5 łyżek majonezu,
jeden mały jogurt naturalnt ( około 225 g),
sół, pieprz. Pore przekrajamy na pół, nastepnie sparzamy ja wrzątkiem(zostawiamy ja w tym wrzątku ok. 2- 3 minuty )potem odlewamy. Ziemniaki kroimy w talarki, tak samo robimy z ogórkami kiszonymi. W misce układamy na przemian ziemniak por ogórek kiszony az do skonczenia sie produktów.
Ząbki czosnku zgniatamu i mieszamy to z majonezem i jogurtem naturalnym oraz dodajemy dosc duzo pieprzu i sól. Sosem tym zalewamy nasza sałatke. Odstawiamy ja na pół godziny do lodówki.

Czym jest Sałatka z kuchni żydowskiej znaczenie w Słownik S .