Przepis na sashimi z
SKŁADNIKI DO SASHIMI Z co to jest
Gotowanie sashimi z polędwicy wołowej. Składniki do • 2 duże cebule • sos sojowy • wasabi     Etapy.

Jak ugotować sashimi z polędwicy wołowej

Definicja SASHIMI Z POLĘDWICY WOŁOWEJ: Składniki na 4 porcje

• 75 dag polędwicy wołowej • 2 duże cebule • sos sojowy • wasabi    
Etapy przygotowania

1. cebulę kroimy w cienkie talarki, rozdzielamy na pierścionki, przelewamy wrzątkiem i rozkładamy na czterech talerzach 2. sos sojowy rozlewamy do czterech miseczek a wasabi rozdzielamy na cztery małe talerzyki 3. umyte, oczyszczone z błonek i lekko zmrożone mięso kroimy w cienkie plasterki i układamy dekoracyjnie obok cebuli 4. plasterki mięsa maczamy w sosie i wasabi, "zagryzamy" cebulą

Czym jest sashimi z polędwicy wołowej znaczenie w Słownik S .