Przepis na Schab duszony z
SKŁADNIKI DO SCHAB DUSZONY Z co to jest
Gotowanie Schab duszony z kiszonymi jabłkami. Składniki do łyżki tłuszczu1 łyżeczka kminku1 ząbek.

Jak ugotować Schab duszony z kiszonymi jabłkami

Definicja SCHAB DUSZONY Z KISZONYMI JABŁKAMI: Produkty: 80 dag schabu
4 duże kiszone jabłka
2 łyżki tłuszczu
1 łyżeczka kminku
1 ząbek czosnku
1 szklanka wody
1 płaska łyżka przyprawy "Vegeta"
1 łyżka rodzynków
sól i pieprz do smaku
Wykonanie: Obciąć kość kręgosłupa, natrzeć schab solą, pieprzem i zmiażdżonym czosnkiem. Rozgrzać tłuszcz w szybkowarze, obrumienić na nim schab, posypać kminkiem i obłożyć utartymi na tarce do jarzyn jabłkami kiszonymi. Wrzucić rodzynki, wlać wodę, wsypać przyprawę. Zamknąć szybkowar i ogrzewać 30 minut od momentu przekroczenia progu ciśnienia wewnętrznego. Podawać pokrojony na porcje, na każdym kawałku położyć łyżkę masy jabłkowej.

Czym jest Schab duszony z kiszonymi znaczenie w Słownik S .