Przepis na Wołowiny Plastry
SKŁADNIKI DO SOLONE PLASTRY co to jest
Gotowanie Solone plastry wołowiny. Składniki do czosnku niedźwiedziego- 3 g pokrojonego korzenia.

Jak ugotować Solone plastry wołowiny

Definicja SOLONE PLASTRY WOŁOWINY: Produkty: - 500 g mięsa wołowego
- 5 g posiekanego czosnku niedźwiedziego
- 3 g pokrojonego korzenia imbiru
- 1 łyżka wina stołowego
- 1 łyżeczka soli
- 4 liście zielonej sałaty
- 4 gałązki zielonej pietruszki Wykonanie: Mięso wołowe umyć, zalać niedużą ilością wody, dodać sól, czosnek, imbir i wino. Gotować pod przykryciem na małym ogniu przez 2 godziny. Gotowe mięso ostudzić w bulionie, następnie wyjąć i pokroić w cienkie plastry.
Przed podaniem polać mięso przecedzonym bulionem i przybrać zieleniną.

Czym jest Solone plastry wołowiny znaczenie w Słownik S .