Przepis na Czosnkowy
SKŁADNIKI DO SOS MAJONEZOWO co to jest
Gotowanie Sos majonezowo-czosnkowy. Składniki do majonez - najlepiej kielecki lub domowy- sól i.

Jak ugotować Sos majonezowo-czosnkowy

Definicja SOS MAJONEZOWO-CZOSNKOWY: Produkty: - czosnek niedźwiedzi - świeże liście
- majonez - najlepiej kielecki lub domowy
- sól i przyprawy do smaku Sposób przyrządzania: Zebrać liście świeżego czosnku niedźwiedziego ( dziki czosnek rosnący na podmokłych terenach), umyć i drobno pokroić. Dodać majonez ( ewentualnie pół na pół ze śmietaną), posolić i przyprawić do smaku. Należy przygotować na 1 do 2 godzin przed podaniem - umieścić w lodówce. Doskonały sos do wędlin.

Czym jest Sos majonezowo-czosnkowy znaczenie w Słownik S .