Przepis na Genueńsku Po
SKŁADNIKI DO SPAGHETTI PO co to jest
Gotowanie Spaghetti po genueńsku. Składniki do kozi ser)5 ząbków czosnku2 łyżki posiekanej bazylii4.

Jak ugotować Spaghetti po genueńsku

Definicja SPAGHETTI PO GENUEŃSKU: 600 g spaghetti
55 g parmezanu
70 dag sera pecorino (kozi ser)
5 ząbków czosnku
2 łyżki posiekanej bazylii
4 łyżki posiekanej zielonej pietruszki
łyżeczka soli
150 ml oliwy Czosnek rozgnieść, wymieszać z serami, ziołami i solą. Stopniowo dodawać oliwę, by powstała mieszanina o konsystencji kremu. Ugotować makaron na półtwardo, odcedzić. Polać sosem. Posypać odrobiną parmezanu.

Czym jest Spaghetti po genueńsku znaczenie w Słownik S .