Jak ugotować Steki ze skorupką
Definicja STEKI ZE SKORUPKĄ: 35 dag makaronu
zielona papryka
1 papryka chili
2 ząbki czosnku
5 łyżek oliwy
biały pieprz
sól
pęczek rzodkiewek
15 dag rukoli
20 dag majonezu
40 ml octu winnego
4 łyżki kolorowego pieprzu
1 łyżka oleju
4 kawałki polędwicy wołowej Makaron ugotować w osolonej wodzie. Przygotować salsę: paprykę i chili drobno pokroić. Czosnek posiekać, wymieszać z papryką, chili i oliwą. Przyprawić solą i pieprzem. Rzodkiewki pokroić na ćwiartki. Majonez poł?czyć z octem i 80 ml wody. Przyprawić solą i białym pieprzem. Makaron wymieszać z rzodkiewkami, rukol?, sosem majonezowym. Ziarenka kolorowego pieprzu zgnieść, wymieszać z olejem, posmarować mięso. Grillować 3-4 min. z każdej strony. Podawać z sałatką makaronową oraz sals?.
Czym jest Steki ze skorupką znaczenie w Słownik S .