Przepis na Surówka z cebuli i
SKŁADNIKI DO SURÓWKA Z CEBULI co to jest
Gotowanie Surówka z cebuli i kwaszonych ogórków. Składniki do kwaszonych lub konserwowych, 1.

Jak ugotować Surówka z cebuli i kwaszonych ogórków

Definicja SURÓWKA Z CEBULI I KWASZONYCH OGÓRKÓW: Produkty: 25 dkg cebuli,
20 dkg ogórków kwaszonych lub konserwowych,
1 szklanka ugotowanej i ostudzonej drobnej fasolki,
2 łyżki szczypiorku drobno posiekanego,
3 łyżki oleju sojowego,
1 łyżka musztardy,
1 żółtko,
sól i cukier do smaku Wykonanie: Obraną cebulę umyć, pokrajać w kostkę. W ten sam sposób pokrajać ogórki, nie obierać ze skórki. Cebulę i ogórki wymieszać z fasolką i sosem przygotowanym z oleju, żółtka i musztardy. Doprawić do smaku solą i cukrem. Wyłożyć na salaterkę i dookoła zrobić wianuszek z posiekanego szczypiorku

Czym jest Surówka z cebuli i kwaszonych znaczenie w Słownik S .