Przepis na Surówka z kapusty
SKŁADNIKI DO SURÓWKA Z co to jest
Gotowanie Surówka z kapusty i pomarańczy. Składniki do kapusty czerwonej100 g łuskanych orzechów.

Jak ugotować Surówka z kapusty i pomarańczy

Definicja SURÓWKA Z KAPUSTY I POMARAŃCZY: 1/2 małej główki kapusty włoskiej
1/2 małej główki kapusty czerwonej
100 g łuskanych orzechów włoskich
1 jabłko
2 pomarańcze / marynowana dynia
sok z cytryny
łyżeczka łagodnej musztardy
sól, pieprz Kapusty poszatkować, posolić i odstawić na 10 min. Orzechy grubo posiekać. Jabłko pokroić w kostkę. Przygotować sos rozcierając olej z musztard?, sokiem z cytryny i przyprawami. Poł?czyć składniki surówki, polać sosem. Przybrać kawałkami pomarańczy lub kostkami dyni.

Czym jest Surówka z kapusty i pomarańczy znaczenie w Słownik S .