Przepis na Surówka z kapusty
SKŁADNIKI DO SURÓWKA Z co to jest
Gotowanie Surówka z kapusty pekińskiej - chrupiąca. Składniki do lub czerwonejmarchewkapół małego.

Jak ugotować Surówka z kapusty pekińskiej - chrupiąca

Definicja SURÓWKA Z KAPUSTY PEKIŃSKIEJ - CHRUPIĄCA: Produkty: mała kapusta pekińska

pół papryki żółtej lub czerwonej

marchewka

pół małego selera

1 -2 ogórki kiszone

jasna część pora

jabłko Sos: dwie łyżki jogurtu naturalnego

dwie łyżki majonezu

sól, pieprz

cukier Przygotowanie: Kapustę pekińską pokroić w paski.

Pora w półplasterki.

Marchewkę, jabłko i selera zetrzeć na tarce o grubych oczkach.

Ogórka(i)  i paprykę pokroić w kostkę.

Wszystkie warzywa wymieszać z sosem oraz solą, pieprzem i odrobiną cukru.

Czym jest Surówka z kapusty pekińskiej znaczenie w Słownik S .