Jak ugotować SUSHI-BANZAII
Definicja SUSHI-BANZAII: Składniki • 2 SZKLANKI RYŻU, 1 OPAKOWANIE WODOROSTÓW, SOS SOJOWY, • 1 PĘCZEK WŁOSZCZYZNY, 20 DKG JAKIEJŚ RYBY WĘDZONEJ, MAJONEZ , • 2 JAJKA, CHRZAN - WASABI Etapy przygotowania 1. ROZGOTOWAĆ RYŻ AŻ POWSTANIE LEPKA PAPKA 2. UGOTOWAĆ OSOBNO WŁOSZCZYZNĘ I JAJKA ORAZ POKROIĆ W DŁUGIE PASKI 3. NA SPECJALNYCH PATYCZKOWYCH "MATKACH" POŁOŻYĆ PŁATY WODOROSTÓW, RYŻU, POSMAROWAĆ MAJONEZEM I UŁOŻYĆ POKROJONE JARZYNY A JAK KTOŚ CHCE TO I JAJKA POCZYM ZAWIJAĆ 4. CAŁOŚĆ POKROIĆ W PLASTRY OK 1 CM, SMAROWAĆ CHRZANEM - WASOBI I MOCZYĆ W SOSIE SOJOWYM.
Czym jest SUSHI-BANZAII znaczenie w Słownik S .