Przepis na Szaszłyki z jarzyn
SKŁADNIKI DO SZASZŁYKI Z co to jest
Gotowanie Szaszłyki z jarzyn i boczku. Składniki do czosnkupo 4 łodyżki natki, bazylii i.

Jak ugotować Szaszłyki z jarzyn i boczku

Definicja SZASZŁYKI Z JARZYN I BOCZKU: 80 dag małych ziemniaków
2 łyżki oleju
5 ząbków czosnku
po 4 łodyżki natki, bazylii i szczypiorku
kostka masła
pieprz
sól
4 małe cukinie
20 dag boczku
3 kolorowe papryki
25 dag małych pomidorków
2 białe cebule sałatkowe Ziemniaki pokroić w ćwiartki, posolić. Upiec na grillu obracając i smarując olejem. Posiekany czosnek oraz zioła wymieszać z masłem, przyprawić solą i pieprzem. Cukinię pokroić na podłużne plastry, posmarować masłem i zwinąć w rulony. Nadziewać na szpadkę na przemian ze zwiniętymi plasterkami boczku. Papryki oczyścić i umyć, pokroić na kawałki i nadziewać na drug? szpadkę. Natomiast na trzeci? nadziewać na przemian pomidorki i obrane i pokrojone w ćwiartki cebule. Wszystkie posmarować masłem, ułożyć na grillu. Piec, smarując reszt? masła. Podawać z upieczonymi ziemniakami.

Czym jest Szaszłyki z jarzyn i boczku znaczenie w Słownik S .