Przepis na Jaj Z Sznycle
SKŁADNIKI DO SZNYCLE Z JAJ co to jest
Gotowanie Sznycle z jaj. Składniki do posiekanego selera,4 łyżki masła,surowe jajo,papryka, sól.

Jak ugotować Sznycle z jaj

Definicja SZNYCLE Z JAJ: 8 jaj na twardo,
2 bułki,
2 cebule,
łyżeczka posiekanego selera,
4 łyżki masła,
surowe jajo,
papryka,
sól, pieprz
zielenina,
tarta bułka,
margaryna do smażenia

Namoczyć bułeczki, wycisnąć w ?ciereczce. Drobno posiekaną cebulę i seler udusić na maśle. Jaja posiekać, dodać bułkę i smażone jarzynki, siekać na jednolit? masę, wymieszać z roztrzepanym jajem, zielenina, przyprawić do smaku solą, pieprzem i papryką. Uformować 8 małych sznycelków z masy jajowej, obtoczyć w tartej bułce, smażyć na rozgrzanym maśle na złoty kolor z obu stron.

Czym jest Sznycle z jaj znaczenie w Słownik S .