Przepis na Sztuka mięsa po
SKŁADNIKI DO SZTUKA MIĘSA PO co to jest
Gotowanie Sztuka mięsa po wiejsku. Składniki do zielenina,2 dag masła,2 dag mąki,1 jajko,sok z.

Jak ugotować Sztuka mięsa po wiejsku

Definicja SZTUKA MIĘSA PO WIEJSKU: 80 dag mięsa wołowego z kości?,
15 dag cebuli,
zielenina,
2 dag masła,
2 dag mąki,
1 jajko,
sok z cytryny,
sól

Mięso ugotować w wodzie i pokroić w plastry. Sporz?dzić sos: cebulę pokroić w kostkę, usmażyć na maśle na złoty kolor, dodać m?kę, rozprowadzić rosołem z mięsa, zagotować. Sos powinien być jasny i zawiesisty. Do sosu włożyć oddzielone od kości i wyporcjowane mięso i ugotowane na twardo pokrojone w plasterki jajko, chwilę dusić, dodać sól, sok z cytryny i posiekaną zieleninę.

Czym jest Sztuka mięsa po wiejsku znaczenie w Słownik S .