Przepis na Tatar z dorady z
SKŁADNIKI DO TATAR Z DORADY Z co to jest
Gotowanie Tatar z dorady z białą rzepą. Składniki do pomidory * pół pęczka szczypiorku * 1 mała.

Jak ugotować Tatar z dorady z białą rzepą

Definicja TATAR Z DORADY Z BIAŁĄ RZEPĄ: SKŁADNIKI: * 4 filety z dorady * 1 ogórek * 2 pomidory * pół pęczka szczypiorku * 1 mała cebula * 2 szalotki * 1 dojrzałe awokado * 2 limonki * tabasco * sól, pieprz * 1 łyżka oliwy z oliwek * 2 łyżki śmietanki kokosowej * 1 biała rzepa WYKONANIE: 1. Pokrój rybę w drobną kostkę i wstaw do zamrażalnika 2. Obierz ogórek, pokrój w kostkę. Pomidory sparz, pokrój w kostkę. 3. Posiekaj szczypiorek, cebulę i szalotki 4. Przekrój awokado na pół, wyjmij pestkę, wyjmij miąższ i pokrój w kostkę. Zmiksuj awokado i dodaj do miski. Dodaj sok z limonki. 5. Do awokado dodaj posiekaną cebulę i połowę kostek z pomidora i ogórka. Dopraw solą, pieprzem i tabasco. Przykryj folią bardzo szczelnie i wstaw do zamrażalnika. 6. Wyjmij doradę z zamrażalnika. Dodaj posiekane szalotki oraz resztę kostek z ogórka i pomidorów. 7. Kokilki zwilż wodą i wyłóż folią spożywczą. 8. Dodaj sok z połowy limonki do dorady, dopraw solą i pieprzem do smaku. Dodaj szczypiorek, oliwę i 2 łyżki śmietanki kokosowej. 9. Obierz rzepę i pokrój w cienkie plasterki. 10. Ułóż kolejno warstwy: masa z awokado, rzepa, masa z awokado, dorada, rzepa. 11. Wstaw do lodówki na godzinę.

Czym jest Tatar z dorady z białą rzepą znaczenie w Słownik T .