Przepis na Warzywne roladki
SKŁADNIKI DO WARZYWNE ROLADKI co to jest
Gotowanie Warzywne roladki. Składniki do francuskiego - 50 g marchwi - 1/4 pora - 30 g kiełków.

Jak ugotować Warzywne roladki

Definicja WARZYWNE ROLADKI: Składniki: - 1/4 opakowania mrożonego ciasta francuskiego - 50 g marchwi - 1/4 pora - 30 g kiełków sojowych - 1/2 cebuli - czosnek - 1/2 bialka - sól
Przygotowanie: Marchew i por obrać, umyć i pokroić w cienkie paseczki. Cebulę obać i posiekać. Zeszklić, dodac zmiażdżony czosnek, warzywa, kiełki, sól, podlać wodą i dusic ok. 5 minut. Ciasto francuskie rozwałkować na kwadrat. Na jego środku położyc warzywa, białkiem posmarowac brzegi ciasta i zawinąć je w rulon. Włożyc do piekarnika na papierze pergaminowym aż ciasto zrobi sie rumiane i chrupiące.

Czym jest Warzywne roladki znaczenie w Słownik W .