Przepis na Wegetariańska zupa
SKŁADNIKI DO WEGETARIAŃSKA co to jest
Gotowanie Wegetariańska zupa ze świderkami. Składniki do rosołu roślinnego 400 gr. kukurydzy 2.

Jak ugotować Wegetariańska zupa ze świderkami

Definicja WEGETARIAŃSKA ZUPA ZE ŚWIDERKAMI: Składniki: 250 gr. makaronu świderki 1 litr rosołu roślinnego 400 gr. kukurydzy 2 łyżki oliwy 1 drobno pokrojona cebula 1 marchewka pokrojona w kostkę 2 pokrojone nóżki selera 350 gr. ziemniaków pokrojnych w kostkę  Wykonanie: W dosyć głębokim rondlu należy zarumienić na oliwie wspólnie cebulę, marchew oraz seler (pokrojony w plasterki). Całość w czasie przypiekania należy mieszać drewnianą łyżką przez około 10 minut do czasu kiedy warzywa nie staną się wyraźnie miękkie.
Następnie należy dodać ziemniaki pokrojone w drobną kostkę oraz kukurydzę i gorący rosół.
Doprowadzić całość do wrzenia, następnie zmniejszyć płomień i kontynuować aż do chwili w której ziemniaki będą miękkie i ugotowane.
Pozostaje wrzucić na koniec makaron świderki, i kontunuować gotowanie całości do czasu ugotowania się makaronu. Podawać natychmiast po przygotowaniu w głębokich talerzach.

Czym jest Wegetariańska zupa ze znaczenie w Słownik W .