Przepis na Wiedeńska zupa
SKŁADNIKI DO WIEDEŃSKA ZUPA co to jest
Gotowanie Wiedeńska zupa czosnkowa. Składniki do śmietankowe serki topione • wywar z warzyw lub.

Jak ugotować Wiedeńska zupa czosnkowa

Definicja WIEDEŃSKA ZUPA CZOSNKOWA: Składniki • cebula • główka czosnku • 3 śmietankowe serki topione • wywar z warzyw lub kostki • bazylia • oliwa Etapy przygotowania 1. Na oliwie zeszklić posiekaną cebulę i czosnek. 2. Dolać wywar, jeśli był z warzyw można dodać drobno posiekaną ugotowaną włoszczyznę. 3. Chwilę pogotować, cebula musi byc miękka. 4. W zupie rozpuścić serki, dodać bazylię. Podawać gorącą z pszennym pieczywem.

Czym jest Wiedeńska zupa czosnkowa znaczenie w Słownik W .